O nás

História firmy

Firma Mäsovýroba Kopčany s.r.o. bola založená v roku 1992 jej zakladateľom Jozefom Hatalom st. v Holíči pod Vežou, ako malá rodinná firma s výrobou tradičných mäsových výrobkov spolu s rozrábkou mäsa.

Počas nasledujúcich rokov sa firma postupne zväčšovala a rozširovala svoje portfólio mäsových výrobkov a služieb. Postupne boli vybudované podnikové predajne v ktorých sa predávajú naše tradičné výrobky a mäso z vlastnej rozrábky. V rokoch 1999 – 2000 bola firma z využitím európskych fondov modernizovaná, a vybavená najnovšími technológiami na spracovanie rozrábanie mäsa s vyššou kapacitou a bolo firme udelené schvaľovacie číslo SK 66 ES. Zároveň firma začala spolupracovať s obchodnými sieťami ako METRO, MAKRO neskôr KAUFLAND a TESCO.

V roku 2008 sme sa stali držiteľom značky kvality SK slovak gold za tradičné mäsové výrobky.

V súčasnosti firma zodpovedá európskym štandardom výroby so strednou kapacitou so zameraním na výrobu všetkých druhov mäsových výrobkov a je ako jedna z mála držiteľom povolenia na spracovanie zveriny.

Firma spolupracuje s medzinárodnými dodávateľmi mäsa, ktorí spĺňajú najprísnejšie kritéria štandardov na spracovanie mäsa. Cieľom firmy je expandovať do okolitých štátov EU s výrobkami vyrábanými podľa tradičných receptúr s využitím najnovších technológií.

Naša filozofia

01

Pracujeme pre zákazníka

Starostlivo vyberáme, poctivo spracovávame a balíme mäso podľa predstáv Vás našich zákazníkov.

02

Zachovanie tradície

Starostlivý výber pri nákupe suroviny, moderné strojné vybavenie, dodržiavanie hygienických štandardov a tím skúsených pracovníkov sú zárukou vysokej kvality výrobkov. K tomu pridávame tradičnú receptúru, ktorou prispievame k zachovaniu diela našich predkov ale hlavne k zachovaniu Vami obľúbených výrobkov.

03

Nasledujeme vízie

Víziou spoločnosti Mäsovýroba Kopčany s.r.o., je rozvoj vlastnej značky HATALA, produkcia a predaj výrobkov pre spotrebiteľov z Českej republiky, Maďarska a iných okolitých krajín, pričom budeme naďalej prihliadať na tradíciu v produkcii mäsových výrobkov.

Vedenie spoločnosti a personál

  • Jozef Hatala st.

    Vážení návštevníci, som majiteľom  a zakladateľom firmy a mojou náplňou je jej celkový chod. Srdečne…

  • Jozef Hatala ml.

    Dobrý deň, ako syn zakladateľa a majiteľa firmy som stál pri zrode. Postupne som sa…

  • Jana Pribilová

    Dobrý deň, ako dcéra zakladateľa a majiteľa firmy som tiež stála pri zrode firmy. Mojou úlohou…

  • Lenka Hatalová

    Dobrý deň, rovnako ako väčšina stálych zamestnancov tejto firmy, som jej súčasťou už od jej…

  • Ing. Peter Vojtek

    Ako vedúci výroby spoločnosti Mäsovýroba Kopčany s.r.o. s dlhoročnými skúsenosťami v oblasti nákupu a technológie…

  • Anna Gavlasová

    Dobrý deň, V spoločnosti Mäsovýroba Kopčany s.r.o. mám na starosti vedenie účtovníctva, komunikáciu s bankami a vytváranie ekonomických…

Prednosti našej spoločnosti

01

Výroba mäsových výrobkov tradičným spôsobom a dlhoročné skúsenosti v oblasti spracovania mäsa.

Naša firma sa zaoberá výrobou mäsových výrobkov tradičným spôsobom s využitím moderných technológií. Máme dlhoročné skúsenosti v oblasti spracovania mäsa všetkých druhov používaných v mäsovom priemysle.

02

Prispôsobenie sa požiadavkám zákazníka – individuálny prístup a spolupráca len s overenými dodávateľmi mäsa.

Vieme sa prispôsobiť požiadavkám zákazníka. Ku každému zákazníkovi pristupujeme individuálne a hľadáme možnosti ako uspokojiť jeho potreby. 

03

Povolenie na výrobu a spracovanie mäsa zveriny a zvery z farmových chovov.

Sme jedným z mála držiteľov povolenia na výrobu mäsových výrobkov a spracovanie mäsa zveriny a zvery z farmových chovov. Na spoluprácu si vyberáme len dodávateľov mäsa zo schválených prevádzok.

04

Vlastný farmový chov hospodárskych zvierat – pasienkovým odchovom.

Venujeme sa farmovému chovu hospodárskych zvierat. Chováme hovädzí dobytok mäsového typu GASCONE a oviec mäsového typu ILE DE FRANCE. Všetky zvieratá chováme pasienkovým odchovom.