Produkty

  • Jelení lovečák 200 g 1650

    Jelení lovečák 200 g 1650

    Trvanlivá saláma zrejúci pomocou zrecej kultúry hranatého tvaru. Vyznačuje sa výraznou chuťou použitého jelenieho mäsa.

  • Sedliacke oškvarky 200 g kelímok 1905

    Sedliacke oškvarky 200 g kelímok 1905

    Oškvarky sú vyrobené z čerstvej bravčovej slaniny, škvarené tradičným spôsobom pomalého škvarenia. Sú zlatistej farby pod zubami chrumkavé. Plnené do kelímkov.

  • Oškvarky voľné 1904

    Oškvarky voľné 1904

    Oškvarky sú vyrobené z čerstvej bravčovej slaniny, škvarené tradičným spôsobom pomalého škvarenia. Sú zlatistej farby pod zubami chrumkavé.

  • Bravčová škvarená masť vedro 5 kg 1903

    Bravčová škvarená masť vedro 5 kg 1903

    Masť vyrobená z čerstvej bravčovej slaniny, škvarená tradičným spôsobom pomalého škvarenia, čo jej dodáva príjemnú vôňu čerstvej škvarenej masti. Plnená do vedierok.

  • Bravčová škvarená masť vedro 2 kg 1902

    Bravčová škvarená masť vedro 2 kg 1902

    Masť vyrobená z čerstvej bravčovej slaniny, škvarená tradičným spôsobom pomalého škvarenia, čo jej dodáva príjemnú vôňu čerstvej škvarenej masti. Plnená do vedierok.

  • Bravčová masť 400 g kelímok 1901

    Bravčová masť 400 g kelímok 1901

    Masť vyrobená z čerstvej bravčovej slaniny, škvarená tradičným spôsobom pomalého škvarenia, čo jej dodáva príjemnú vôňu čerstvej škvarenej masti. Plnená do kelímkov

  • Bravčová škvarená masť voľná 1900

    Bravčová škvarená masť voľná 1900

    Masť vyrobená z čerstvej bravčovej slaniny, škvarená tradičným spôsobom pomalého škvarenia, čo jej dodáva príjemnú vôňu čerstvej škvarenej masti.

  • Záhorácka paštéta s jahňacím mäsom 150 g 1872

    Záhorácka paštéta s jahňacím mäsom 150 g 1

    Paštéta vyrobená s tradičnej receptúry našich predkov s väčším podielom jahňacieho mäsa špecifickej chuti, jemnej roztierateľnej konzistencie. Naplnená do sklenených pohárov z viečkom.

  • Záhorácka údená paštéta 150 g 1862

    Záhorácka údená paštéta 150 g 1862

    Paštéta vyrobená s tradičnej receptúry našich predkov s väčším podielom údeného mäsa, jemnej roztierateľnej konzistencie. Naplnená do sklenených pohárov z viečkom.

  • Záhorácka pikantná paštéta 150 g 1860

    Záhorácka pikantná paštéta 150 g 1860

    Paštéta vyrobená s tradičnej receptúry našich predkov s príchuťou pikantnej papriky, jemnej roztierateľnej konzistencie. Naplnená do sklenených pohárov z viečkom.

  • Záhorácka pečeňová paštéta 150 g 1859

    Záhorácka pečeňová paštéta 150 g 1859

    Paštéta vyrobená s tradičnej receptúry našich predkov s väčším podielom pečene, jemnej roztierateľnej konzistencie. Naplnená do sklenených pohárov z viečkom.

  • Pečeňový syr VB 1855

    Pečeňový syr VB 1855

    Výrobok z vysokým podielom bravčovej pečene pevnej konzistencie, výraznej pečeňovej chuti na reze ružovej farby.

  • Krvavnice OA 1854

    Krvavnice OA 1854

    Krvavnice sú vyrobené s vysokým podielom mäsa a bravčovej krvi. Narazené do bravčových čriev. Vhodné na pečenie.

  • Jaternice OA 1853

    Jaternice OA 1853

    Jaternice sú vyrobené s vysokým podielom mäsa. Narazené do bravčových čriev. Vhodné na pečenie.

  • Lahôdková tlačenka voľná 1851

    Lahôdková tlačenka voľná 1851

    Tlačenka vyrobená z kvalitných surovín bravčových kolien a vnútorností s typickou mozaikou a vôňou cesnaku a majoránky.

  • Údená lahôdková tlačenka voľná 1852

    Údená lahôdková tlačenka voľná 1852

    Tlačenka vyrobená z kvalitných surovín bravčových kolien a vnútorností s typickou mozaikou a vôňou cesnaku a majoránky narazená v hovädzom denníku a dokonale zaúdená.

  • Anglická slanina voľná 1766

    Anglická slanina voľná 1766

    Slanina vyrobená údením vybraných pásov bokov s povrchom potretým čiernym kulérom.

  • Sviatočná sekaná VB 1803

    Sviatočná sekaná VB 1803

    Pečený výrobok s vysokým podielom mäsa s typickou mozaikou domácej sekanky, s príchuťou cesnaku a korenia.

  • Paprikový korenený bok voľný 1764

    Paprikový korenený bok voľný 1764

    Výrobok vyrobený z upravených bokov bez kosti a kože do tvaru hranolov na povrchu dekorované korením zmesi paprikových flokov.

  • Paprikový korenený bok VB 1763

    Paprikový korenený bok VB 1763

    Výrobok vyrobený z upravených bokov bez kosti a kože do tvaru hranolov na povrchu dekorované korením zmesi paprikových flokov.

  • Cesnakový korenený bok VB 1761

    Cesnakový korenený bok VB 1761

    Výrobok vyrobený z upravených bokov bez kosti a kože do tvaru hranolov na povrchu dekorované korením zmesi zeleného korenia a cesnaku.

  • Cesnakový korenený bok voľný 1762

    Cesnakový korenený bok voľný 1762

    Výrobok vyrobený z upravených bokov bez kosti a kože do tvaru hranolov na povrchu dekorované korením zmesi zeleného korenia a cesnaku.

  • Tradične údená oravská slanina sáčik 1759

    Tradične údená oravská slanina sáčik 1759

    Slanina vyrobená tradičným spôsobom nakladania v slanom láku, zo starostlivo vybraných častí bokov. Údená studeným dymom.

  • Tradične údený bok bez kosti VB 1760

    Tradične údený bok bez kosti VB 1760

    Slanina vyrobená tradičným spôsobom nakladania v slanom láku, zo starostlivo vybraných pásov bokov. Údená teplým dymom.

  • Tradične údená oravská slanina voľná 1758

    Tradične údená oravská slanina voľná 1758

    Slanina vyrobená tradičným spôsobom nakladania v slanom láku, zo starostlivo vybraných častí bokov. Údená studeným dymom.

  • Údená oravská slanina voľná 1756

    Údená oravská slanina voľná 1756

    Slanina vyrobená solením a údením jednotlivých pásov bokov s typickým pruhovaním chudých a tučných častí. Vhodná na studenú kuchyňu.

  • Údená oravská slanina VB 1755

    Údená oravská slanina VB 1755

    Slanina vyrobená solením a údením jednotlivých pásov bokov s typickým pruhovaním chudých a tučných častí. Vhodná na studenú kuchyňu.

  • Údené kosti 1754

    Údené kosti 1754

    Kosti z krkovičky, karé a časti rebier nasolené a zaúdené. Použitie v teplej kuchyni.

  • Údené špice z bokov voľné 1753

    Údené špice z bokov voľné 1753

    Výrobok vyrobený z rebrovej časti boku s vyšším podielom mäsa na kosti. Vhodné ako príloha k prívarkom.

  • Údená slanina bez kože VB 1751

    Údená slanina bez kože VB 1751

    Slanina vyrobená zaúdením pásov chrbtovej slaniny s výraznou údenou vôňou a chuťou. Slanina, ktorú snáď pozná každý.

  • Údené koleno zadné voľné 1750

    Údené koleno zadné voľné 1750

    Výrobok vyrobený zaúdením bravčových zadných kolien. Na povrchu dozlatova zaúdené vhodné do teplej kuchyne.

  • Tradične údené rolované plece VB 1713

    Tradične údené rolované plece VB 1713

    Plece v sieťke vyrobené tradičným spôsobom nakladanie v slanom láku. Je výrazne zaúdené príjemnej chuti a vône.

  • Údené lahôdkové karé VB 1709

    Údené lahôdkové karé VB 1709

    Údené mäso vyrobené z celistvých častí karé bez kosti. Na povrchu svetlohnedej farby na reze mäsovej farby.

  • Údené lahôdkové karé voľné 1710

    Údené lahôdkové karé voľné 1710

    Údené mäso vyrobené z celistvých častí karé bez kosti. Na povrchu svetlohnedej farby na reze mäsovej farby.

  • Tradične údená krkovička voľná 1708

    Tradične údená krkovička voľná 1708

    Údená krkovička vyrobená tradičným spôsobom nakladania v slanom láku. Je výrazne zaúdená príjemnej chuti a vône.

  • Tradične údená krkovička VB 1707

    Tradične údená krkovička VB 1707

    Údená krkovička vyrovbená tradičným spôsobom nakladania v slanom láku. Je výrazne zaúdená príjemnej chuti a vône.

  • Údená krkovička bez kosti voľná 1706

    Údená krkovička bez kosti voľná 1706

    Údené mäso vyrobená zaúdením celých bravčových krkovíc. Na povrchu svetlohnedej farby na reze mäsovej farby.

  • Údená krkovička bez kosti VB 1705

    Údená krkovička bez kosti VB 1705

    Údené mäso vyrobená zaúdením celých bravčových krkovíc. Na povrchu svetlohnedej farby na reze mäsovej farby.

  • Údené stehno voľné 1702

    Údené stehno voľné 1702

    Údené mäso vyrobené z celistvých častí stehna. Na povrchu svetlohnedej farby na reze mäsovej farby.

  • Údené stehno VB 1701

    Údené stehno VB 1701

    Údené mäso vyrobené z celistvých častí stehna. Na povrchu svetlohnedej farby na reze mäsovej farby.

  • Jelení lovečák 240g 1662

    Jelení lovečák 240g 1662

    Trvanlivá saláma zrejúca pomocou zrecej kultúry hranatého tvaru. Vyznačuje sa výraznou chuťou použitého jelenieho mäsa.

  • Jelenia klobása 240g 1653

    Jelenia klobása 240g 1653

    Trvanlivá tepelne neopracovaná klobása s vysokým podielom jelenieho mäsa. Vyznačuje sa výraznou chuťou diviny.

  • Jelenia klobása OA HATALA 1651

    Jelenia klobása OA HATALA 1651

    Trvanlivá tepelne neopracovaná klobása s vysokým podielom jelenieho mäsa. Vyznačuje sa výraznou chuťou diviny.

  • Zbojnícke klobásy 190g 1606

    Zbojnícke klobásy 190g 1606

    Tenká trvanlivá tepelne opracovaná klobása s vyšším podielom mäsovej zložky výrazne pikantná vhodná ako pochutina k alkoholickým nápojom.

  • Balaton klobása OA 1605

    Balaton klobása OA 1605

    Trvanlivá tepelne neopracovaná klobása narazená v prírodnom bravčovom čreve. Jemne pikantná, vhodná na studenú kuchyňu.

  • Jelení lovečák VB 1601

    Jelení lovečák VB 1601

    Trvanlivá saláma zrejúci pomocou zrecej kultúry hranatého tvaru.Vyznačuje sa výraznou chuťou použitého jelenieho mäsa.

  • Uherák s jelením mäsom VB 1600

    Uherák s jelením mäsom VB 1600

    Zrejúca saláma s obsahom jelenieho mäsa výraznej chuti a vône uhorskej salámy. Vhodná na studené misy.

  • Lucifer saláma 1558

    Lucifer saláma 1558

    Tepelne neopracovaná klobása s vysokým podielom mäsa s vysokým obsahom papriky a cesnaku, výrazne štipľavá. Vhodná na studenú i teplú kuchyňu.

  • Jahňacia údená klobása VB 1474

    Jahňacia údená klobása VB 1474

    Klobása príjemnej chuti vhodná ako príloha k jedlám. Tepelne opracovaná vhodná na teplú kuchyňu.

  • Šunková saláma 1503

    Šunková saláma 1503

    Saláma vyrobená z výberového bravčového stehna, šťavnatá na reze mäsovo ružovej mozaiky s použitého mäsa.

  • Siofok saláma 1557

    Siofok saláma 1557

    Papriková saláma tepelne neopracovaná, narazená v úditeľnom obale. Vhodná na sušenie a konzumácia za studena.

  • Konský turista 1556

    Konský turista 1556

    Trvanlivá tepelne opracovaná saláma s obsahom konského mäsa typickej chuti. Vhodná na studené misy.

  • Vysočina saláma 1553

    Vysočina saláma 1553

    Trvanlivá tepelne opracovaná saláma na reze s jemnou mozaikou bravčového mäsa a slaniny. Vhodná na studené misy.

  • Inovecká saláma 1551

    Inovecká saláma 1551

    Trvanlivá tepelne opracovaná saláma na reze s jemnou mozaikou bravčového mäsa a slaniny. Vhodná na studené misy.

  • Golden šunka 100g 1511

    Golden šunka 100g 1511

    Výberová šunka vyrobená z výberu bravčového stehna s prirodzenou chuťou. Vhodná do studenej kuchyne.

  • Golden šunka 1507

    Golden šunka 1507

    Výberová šunka vyrobená z výberu bravčového stehna s prirodzenou chuťou. Vhodná do studenej kuchyne.

  • Údená mozaika VB 1505

    Údená mozaika VB 1505

    Výrobok vyrobený z bravčového stehna narazený do úditeľného čreva. Vyznačuje sa chuťou zaúdenej šunky.

  • Parížska saláma 1502

    Parížska saláma 1502

    Saláma s jemnou štruktúrou s jemným zrnením slaniny narazená do umelých obalov o priemere 90 mm. Vhodná na studené misy.

  • Liptovský nárez 1501

    Liptovský nárez 1501

    Saláma s jemnou štruktúrou v umelom obale o priemere 90 mm.Vhodný na studenú kuchyňu aj tepelnú úpravu.

  • Farmárska klobása 300g 1469

    Farmárska klobása 300g 1469

    Klobása príjemnej chuti vhodná ako príloha k jedlám. Tepelne opracovaná vhodná na teplú kuchyňu.

  • Szeged klobása VB 1466

    Szeged klobása VB 1466

    Tepelne opracovaná klobása jemne pikantná, s paprikovou mozaikou. Vhodná na grilovanie , varenie i na studenú kuchyňu.

  • Lucifer klobása OA 1464

    Lucifer klobása OA 1464

    Tepelne neopracovaná klobása s vysokým podielom mäsa s vysokým obsahom papriky a cesnaku, výrazne štipľavá. Vhodná na studenú i teplú kuchyňu.

  • Siofok klobása OA 1463

    Siofok klobása OA 1463

    Tepelne neopracovaná klobása s vysokým podielom mäsa s vysokým obsahom papriky a cesnaku. Vhodná na studenú i teplú kuchyňu.

  • Bačova klobása 330g VB 1462

    Bačova klobása 330g VB 1462

    Tepelne opracovaná klobása jemne pikantná, s paprikovou mozaikou. Vhodná na grilovanie , varenie i na studenú kuchyňu.

  • Hlohovecká klobása 340g VB 1459

    Hlohovecká klobása 340g VB 1459

    Klobása príjemnej chuti s vyšším podielom mäsovej zložky. Tepelne opracovaná vhodná na studenú aj teplú kuchyňu.

  • Hlohovecká klobása OA 1458

    Hlohovecká klobása OA 1458

    Klobása príjemnej chuti s vyšším podielom mäsovej zložky. Tepelne opracovaná vhodná na studenú aj teplú kuchyňu.

  • Vianočná klobása voľná 1457

    Vianočná klobása voľná 1457

    Dlhá papriková klobása s vysokým podielom mäsovej zložky. Vhodná na konzumáciu za studena aj po tepelnej úprave.

  • Veľkonočná klobása voľná 1456

    Veľkonočná klobása voľná 1456

    Dlhá papriková klobása s vysokým podielom mäsovej zložky. Vhodná na konzumáciu za studena aj po tepelnej úprave.

  • Poľovnícka klobása 320g VB 1455

    Poľovnícka klobása 320g VB 1455

    Tenká trvanlivá tepelne opracovaná klobása s vyšším podielom mäsovej zložky. Vhodná na grilovanie.

  • Domáca údená klobása OA 1454

    Domáca údená klobása OA 1454

    Tepelne neopracovaná klobása, dokonale zaúdená s vysokým podielom mäsa. Vhodná na dosušenie.

  • Poľovnícka klobása OA 1453

    Poľovnícka klobása OA 1453

    Tenká trvanlivá tepelne opracovaná klobása s vyšším podielom mäsovej zložky. Vhodná na grilovanie.

  • Bravčová klobása OA 1451

    Bravčová klobása OA 1451

    Tepelne opracovaná klobása s podielom bravčového a hovädzieho mäsa, jemne zaúdená. Vhodná na studenú a teplú kuchyňu.

  • Sváteční klobása OA 1450

    Sváteční klobása OA 1450

    Typická údená papriková klobása s vysokým podielom mäsovej zložky. Vhodná na konzumáciu za studena aj po tepelnej úprave.

  • Viedenské párky OA 1409

    Viedenské párky OA 1409

    Párky mäsovej farby, jeme údené narazené v tekom kolagénovom obale. Po ohriatí na skus jemné a krehké.

  • Pohronská klobása OA 1407

    Pohronská klobása OA 1407

    Výrobok s vysokým podielom papriky s jemnou mozaikou bravčového mäsa, narazený do jemného kolagenného čreva.

  • Slovenská točená saláma OA 1406

    Slovenská točená saláma OA 1406

    Výrobok  točený v súvislom prameni bravčového čreva, jemnej štruktúry s jemnou údenou príchuťou.

  • Kabanos OA 1405

    Kabanos OA 1405

    Kabanos je mäsový výrobok s mozaikou bravčového mäsa s príchuťou papriky narazený v bravčovom čreve.

  • Opekačky OA 1404

    Opekačky OA 1404

    Opekačky sú výrobok v prírodnom bravčovom čreve, ručne viazaný. Vhodný na opekanie a výrobu utopencov.

  • Paprikové oškvarky 200g kelímok 1906

    Paprikové oškvarky 200g kelímok 1906

    Oškvarky sú vyrobené z čerstvej bravčovej slaniny, škvarené tradičným spôsobom pomalého škvarenia. Obalené v zmesi korenia s papriky na zuboch chrumkavé. Plnené do kelímkov.

  • Oškvarková zmes na pagáčiky 400g/ks 1907

    Oškvarková zmes na pagáčiky 400g/ks 1907

    Zmes vyrobená z oškvarkov a bravčovej masti slankastej chuti, jemnej konzistencie vhodná na výrobu oškvarkových pagáčikov.

  • Záhorácka zverinová paštéta 150 g 1861

    Záhorácka zverinová paštéta 150 g 1861

    Balené v sklených pohároch 210mlPaštéta vyrobená s tradičnej receptúry našich predkov s príchuťou pikantnej papriky, jemnej roztierateľnej konzistencie. Naplnená do sklenených pohárov z viečkom.

  • Bačova klobása OA 1461

    Bačova klobása OA 1461

    Tepelne opracovaná klobása jemne pikantná, s paprikovou mozaikou. Vhodná na grilovanie , varenie i na studenú kuchyňu.

  • Szeged klobása OA 1452

    Szeged klobása OA 1452

    Tepelne opracovaná klobása jemne pikantná, s paprikovou mozaikou. Vhodná na grilovanie, varenie i na studenú kuchyňu.

  • Párky obyčajné chudé OA 1401

    Párky obyčajné chudé OA 1401

    Výborne obyčajné párky, ktoré pozná každý. Párky narazené do bravčových čriev, jemnej štruktúry.