HATALA | Predaj mäsa a mäsových výrobkov

AK MÄSO,
TAK SLOVENSKÉ

Stiahnuť katalóg Download now
  • Úvod
  • Mäsovýroba
    • Výrobná kapacita
  • Produkty
  • O nás
    • História firmy
    • Certifikáty a ocenenia
    • Referencie
  • Galérie
    • Spracovanie mäsa
  • Katalóg
  • Kontakt
    • Kariéra
    • Vedenie a zamestnanci

Spracovanie mäsa

[Zobrazit jako slideshow]
kutrovaci-stroj
miesanie-klobasovej-zmesy-na-vyrobu-klobas
narazanie-klobas
kutrovacia-zmes
ako-sa-vyrabaju-oskvarky
domace-klobasy-pred-udenim
kazdy-vyrobok-musi-pred-udenim-odstat
klobasy-po-narazeni
klobasy-pred-udenim-1
krajanie-boku-na-udenie-bravcove-maso
kutrovanie
kutrovanie-2
obsluha-kutrovacieho-stroja
premiesanie-kutrovacej-zmasi
solenie-bravcovej-slaniny
solenie-masa
spracovanie-boku-na-udenie-bravcove-maso
takto-vznikaju-klobasy
udiaren-na-maso
velka-udiaren-na-klobasy-slaninu
12►

Naše produkty

  • Klobásy
  • Párky
  • Salámy a šunky
  • Slaniny
  • Údené mäso
  • Zabíjačkové špeciality
  • Nátierky a paštéty
  • Oškvarky a tuky
  • Ostatné

O nás

  • História firmy
  • Vedenie a zamestnanci
  • Certifikáty a ocenenia
  • Referencie
  • FAQ
HATALA | Predaj mäsa a mäsových výrobkov

Mäsovýroba Kopčany s.r.o. Štefánikovo námestie 593 908 48 Kopčany

Od 8:00 do 16:00

+421 905 150 163

© 2020 HATALA | PREDAJ MÄSA A MÄSOVÝCH VÝROBKOV.
  • Mäsovýroba
  • Produkty
  • O nás
  • Kontakt
  • Galérie