Mäsovýroba

Výroba

Na výrobu výrobkov a spracovanie mäsa používame tradičné technológie s využitím moderných strojov a zariadení.

Na výrobu výrobkov sú využívané nasledovné technologické postupy spracovania, ktoré zaručujú jedinečné vlastnosti nami vyrábaných výrobkov:

  • Kutrovanie a miešanie diela
  • Narážanie diela s pretáčaním
  • Narážanie diela bez pretáčania
  • Klipsovanie
  • Tepelné opracovanie - sušenie
  • Tepelné opracovanie - údenie
  • Tepelné opracovanie - varenie
  • Nastrekovanie a masírovanie mias a šuniek
  • Nakladanie mäsa tradičným spôsobom do kadí so slaným lakom
Pozrieť galériu

Spracovanie mäsa

Sme pripravení baliť pre našich zákazníkov týmito technologickými postupmi

  • Hlbokoťažnou baliacou linkou
  • Vákuové balenie
  • Balenie v ochrannej atmosfére
  • Komorovou baličkou – kryovac (vákuové balenie vo zmrštiteľnej fólii)
Pozrieť galériu

Balenie

Sme pripravení baliť pre našich zákazníkov týmito technologickými postupmi

  • Hlbokoťažnou baliacou linkou
  • Vákuové balenie
  • Balenie v ochrannej atmosfére
  • Komorovou baličkou – kryovac (vákuové balenie vo zmrštiteľnej fólii)

Pozrieť galériu