História firmy
Firma Mäsovýroba Kopčany s.r.o. bola založená v roku 1992 jej zakladateľom Jozefom Hatalom st. v Holíči pod Vežou, ako malá rodinná firma s výrobou tradičných mäsových výrobkov spolu s rozrábkou mäsa.
Počas nasledujúcich rokov sa firma postupne zväčšovala a rozširovala svoje portfólio mäsových výrobkov a služieb. Postupne boli vybudované podnikové predajne v ktorých sa predávajú naše tradičné výrobky a mäso z vlastnej rozrábky. V rokoch 1999 – 2000 bola firma z využitím európskych fondov modernizovaná, a vybavená najnovšími technológiami na spracovanie rozrábanie mäsa s vyššou kapacitou a bolo firme udelené schvaľovacie číslo SK 66 ES. Zároveň firma začala spolupracovať s obchodnými sieťami ako METRO, MAKRO neskôr KAUFLAND a TESCO.
V roku 2008 sme sa stali držiteľom značky kvality SK slovak gold za tradičné mäsové výrobky.
V súčasnosti firma zodpovedá európskym štandardom výroby so strednou kapacitou so zameraním na výrobu všetkých druhov mäsových výrobkov a je ako jedna z mála držiteľom povolenia na spracovanie zveriny.
Firma spolupracuje s medzinárodnými dodávateľmi mäsa, ktorí spĺňajú najprísnejšie kritéria štandardov na spracovanie mäsa. Cieľom firmy je expandovať do okolitých štátov EU s výrobkami vyrábanými podľa tradičných receptúr s využitím najnovších technológií.
Naša filozofia
01Pracujeme pre zákazníka
Starostlivo vyberáme, poctivo spracovávame a balíme mäso podľa predstáv Vás našich zákazníkov.
Zachovanie tradície
Starostlivý výber pri nákupe suroviny, moderné strojné vybavenie, dodržiavanie hygienických štandardov a tím skúsených pracovníkov sú zárukou vysokej kvality výrobkov. K tomu pridávame tradičnú receptúru, ktorou prispievame k zachovaniu diela našich predkov ale hlavne k zachovaniu Vami obľúbených výrobkov.
Nasledujeme vízie
Víziou spoločnosti Mäsovýroba Kopčany s.r.o., je rozvoj vlastnej značky HATALA, produkcia a predaj výrobkov pre spotrebiteľov z Českej republiky, Maďarska a iných okolitých krajín, pričom budeme naďalej prihliadať na tradíciu v produkcii mäsových výrobkov.
Vedenie spoločnosti a personál
Jozef Hatala st.
Vážení návštevníci, som majiteľom a zakladateľom firmy a mojou náplňou je jej celkový chod. Srdečne…
Jozef Hatala ml.
Dobrý deň, ako syn zakladateľa a majiteľa firmy som stál pri zrode. Postupne som sa…
Jana Pribilová
Dobrý deň, nakoľko som dcérou zakladateľa a majiteľa firmy, som jej súčasťou od úplného začiatku.…
Lenka Hatalová
Dobrý deň, rovnako ako väčšina stálych zamestnancov tejto firmy, som jej súčasťou už od jej…
Ing. Peter Vojtek
Dobrý deň, Som vedúci výroby spoločnosti Mäsovýroba Kopčany s.r.o. s dlhoročnými skúsenosťami v oblasti nákupu…
Prednosti našej spoločnosti
Výroba mäsových výrobkov tradičným spôsobom a dlhoročné skúsenosti v oblasti spracovania mäsa.
Naša firma sa zaoberá výrobou mäsových výrobkov tradičným spôsobom s využitím moderných technológií. Máme dlhoročné skúsenosti v oblasti spracovania mäsa všetkých druhov používaných v mäsovom priemysle.
Prispôsobenie sa požiadavkám zákazníka – individuálny prístup a spolupráca len s overenými dodávateľmi mäsa.
Vieme sa prispôsobiť požiadavkám zákazníka. Ku každému zákazníkovi pristupujeme individuálne a hľadáme možnosti ako uspokojiť jeho potreby.
Povolenie na výrobu a spracovanie mäsa zveriny a zvery z farmových chovov.
Sme jedným z mála držiteľov povolenia na výrobu mäsových výrobkov a spracovanie mäsa zveriny a zvery z farmových chovov. Na spoluprácu si vyberáme len dodávateľov mäsa zo schválených prevádzok.
Vlastný farmový chov hospodárskych zvierat – pasienkovým odchovom.
Venujeme sa farmovému chovu hospodárskych zvierat. Chováme hovädzí dobytok mäsového typu GASCONE a oviec mäsového typu ILE DE FRANCE. Všetky zvieratá chováme pasienkovým odchovom.