Údené kosti 1754 Kosti z krkovičky, karé a časti rebier nasolené a zaúdené. Použitie v teplej kuchyni. Viac informácií
Údené špice z bokov voľné 1753 Výrobok vyrobený z rebrovej časti boku s vyšším podielom mäsa na kosti. Vhodné ako príloha k prívarkom. Viac informácií
Údené koleno zadné voľné 1750 Výrobok vyrobený zaúdením bravčových zadných kolien. Na povrchu dozlatova zaúdené vhodné do teplej kuchyne. Viac informácií
Tradične údené rolované plece VB 1713 Plece v sieťke vyrobené tradičným spôsobom nakladanie v slanom láku. Je výrazne zaúdené príjemnej chuti a vône. Viac informácií
Údené lahôdkové karé VB 1709 Údené mäso vyrobené z celistvých častí karé bez kosti. Na povrchu svetlohnedej farby na reze mäsovej farby. Viac informácií
Údené lahôdkové karé voľné 1710 Údené mäso vyrobené z celistvých častí karé bez kosti. Na povrchu svetlohnedej farby na reze mäsovej farby. Viac informácií
Tradične údená krkovička voľná 1708 Údená krkovička vyrobená tradičným spôsobom nakladania v slanom láku. Je výrazne zaúdená príjemnej chuti a vône. Viac informácií
Tradične údená krkovička VB 1707 Údená krkovička vyrovbená tradičným spôsobom nakladania v slanom láku. Je výrazne zaúdená príjemnej chuti a vône. Viac informácií