Krvavnice sú vyrobené s vysokým podielom mäsa a bravčovej krvi. Narazené do bravčových čriev. Vhodné na pečenie.
Viac informácií
Krvavnice OA 1854

Jaternice sú vyrobené s vysokým podielom mäsa. Narazené do bravčových čriev. Vhodné na pečenie.
Tenká trvanlivá tepelne opracovaná klobása s vyšším podielom mäsovej zložky výrazne pikantná vhodná ako pochutina k alkoholickým nápojom.
Trvanlivá tepelne neopracovaná klobása narazená v prírodnom bravčovom čreve. Jemne pikantná, vhodná na studenú kuchyňu.
Trvanlivá tepelne opracovaná saláma s obsahom konského mäsa typickej chuti. Vhodná na studené misy.
Trvanlivá tepelne opracovaná saláma na reze s jemnou mozaikou bravčového mäsa a slaniny. Vhodná na studené misy.