-
Jelení lovečák 200 g 1650
Trvanlivá saláma zrejúci pomocou zrecej kultúry hranatého tvaru. Vyznačuje sa výraznou chuťou použitého jelenieho mäsa.
-
Sedliacke oškvarky 200 g kelímok 1905
Oškvarky sú vyrobené z čerstvej bravčovej slaniny, škvarené tradičným spôsobom pomalého škvarenia. Sú zlatistej farby pod zubami chrumkavé. Plnené do kelímkov.
-
Oškvarky voľné 1904
Oškvarky sú vyrobené z čerstvej bravčovej slaniny, škvarené tradičným spôsobom pomalého škvarenia. Sú zlatistej farby pod zubami chrumkavé.
-
Bravčová škvarená masť vedro 5 kg 1903
Masť vyrobená z čerstvej bravčovej slaniny, škvarená tradičným spôsobom pomalého škvarenia, čo jej dodáva príjemnú vôňu čerstvej škvarenej masti. Plnená do vedierok.
-
Bravčová škvarená masť vedro 2 kg 1902
Masť vyrobená z čerstvej bravčovej slaniny, škvarená tradičným spôsobom pomalého škvarenia, čo jej dodáva príjemnú vôňu čerstvej škvarenej masti. Plnená do vedierok.
-
Bravčová masť 400 g kelímok 1901
Masť vyrobená z čerstvej bravčovej slaniny, škvarená tradičným spôsobom pomalého škvarenia, čo jej dodáva príjemnú vôňu čerstvej škvarenej masti. Plnená do kelímkov
-
Bravčová škvarená masť voľná 1900
Masť vyrobená z čerstvej bravčovej slaniny, škvarená tradičným spôsobom pomalého škvarenia, čo jej dodáva príjemnú vôňu čerstvej škvarenej masti.
-
Záhorácka paštéta s jahňacím mäsom 150 g
Paštéta vyrobená s tradičnej receptúry našich predkov s väčším podielom jahňacieho mäsa špecifickej chuti, jemnej roztierateľnej konzistencie. Naplnená do sklenených pohárov z viečkom.
-
Záhorácka údená paštéta 150 g 1862
Paštéta vyrobená s tradičnej receptúry našich predkov s väčším podielom údeného mäsa, jemnej roztierateľnej konzistencie. Naplnená do sklenených pohárov z viečkom.
-
Záhorácka pikantná paštéta 150 g 1860
Paštéta vyrobená s tradičnej receptúry našich predkov s príchuťou pikantnej papriky, jemnej roztierateľnej konzistencie. Naplnená do sklenených pohárov z viečkom.
-
Záhorácka pečeňová paštéta 150 g 1859
Paštéta vyrobená s tradičnej receptúry našich predkov s väčším podielom pečene, jemnej roztierateľnej konzistencie. Naplnená do sklenených pohárov z viečkom.
-
Pečeňový syr VB 1851
Výrobok z vysokým podielom bravčovej pečene pevnej konzistencie, výraznej pečeňovej chuti na reze ružovej farby.
-
Krvavnice OA 1854
Krvavnice sú vyrobené s vysokým podielom mäsa a bravčovej krvi. Narazené do bravčových čriev. Vhodné na pečenie.
-
Jaternice OA 1853
Jaternice sú vyrobené s vysokým podielom mäsa. Narazené do bravčových čriev. Vhodné na pečenie.
-
Lahôdková tlačenka voľná 1851
Tlačenka vyrobená z kvalitných surovín bravčových kolien a vnútorností s typickou mozaikou a vôňou cesnaku a majoránky.
-
Údená lahôdková tlačenka voľná 1852
Tlačenka vyrobená z kvalitných surovín bravčových kolien a vnútorností s typickou mozaikou a vôňou cesnaku a majoránky narazená v hovädzom denníku a dokonale zaúdená.
-
Anglická slanina voľná 1766
Slanina vyrobená údením vybraných pásov bokov s povrchom potretým čiernym kulérom.
-
Sviatočná sekaná VB 1803
Pečený výrobok s vysokým podielom mäsa s typickou mozaikou domácej sekanky, s príchuťou cesnaku a korenia.
-
Paprikový korenený bok voľný 1704
Výrobok vyrobený z upravených bokov bez kosti a kože do tvaru hranolov na povrchu dekorované korením zmesi paprikových flokov.
-
Paprikový korenený bok VB 1763
Výrobok vyrobený z upravených bokov bez kosti a kože do tvaru hranolov na povrchu dekorované korením zmesi paprikových flokov.
-
Cesnakový korenený bok VB 1761
Výrobok vyrobený z upravených bokov bez kosti a kože do tvaru hranolov na povrchu dekorované korením zmesi zeleného korenia a cesnaku.
-
Cesnakový korenený bok voľný 1762
Výrobok vyrobený z upravených bokov bez kosti a kože do tvaru hranolov na povrchu dekorované korením zmesi zeleného korenia a cesnaku.
-
Tradične údená oravská slanina sáčik 175
Slanina vyrobená tradičným spôsobom nakladania v slanom láku, zo starostlivo vybraných častí bokov. Údená studeným dymom.
-
Tradične údený bok bez kosti VB 1760
Slanina vyrobená tradičným spôsobom nakladania v slanom láku, zo starostlivo vybraných pásov bokov. Údená teplým dymom.
-
Tradične údená oravská slanina voľná 175
Slanina vyrobená tradičným spôsobom nakladania v slanom láku, zo starostlivo vybraných častí bokov. Údená studeným dymom.
-
Údená oravská slanina voľná 1756
Slanina vyrobená solením a údením jednotlivých pásov bokov s typickým pruhovaním chudých a tučných častí. Vhodná na studenú kuchyňu.
-
Údená oravská slanina VB 1755
Slanina vyrobená solením a údením jednotlivých pásov bokov s typickým pruhovaním chudých a tučných častí. Vhodná na studenú kuchyňu.
-
Údené kosti 1754
Kosti z krkovičky, karé a časti rebier nasolené a zaúdené. Použitie v teplej kuchyni.
-
Údené špice z bokov voľné 1753
Výrobok vyrobený z rebrovej časti boku s vyšším podielom mäsa na kosti. Vhodné ako príloha k prívarkom.
-
Údená slanina bez kože VB 1751
Slanina vyrobená zaúdením pásov chrbtovej slaniny s výraznou údenou vôňou a chuťou. Slanina, ktorú snáď pozná každý.
-
Údené koleno zadné voľné 1750
Výrobok vyrobený zaúdením bravčových zadných kolien. Na povrchu dozlatova zaúdené vhodné do teplej kuchyne.
-
Tradične údené rolované plece VB 1713
Plece v sieťke vyrobené tradičným spôsobom nakladanie v slanom láku. Je výrazne zaúdené príjemnej chuti a vône.
-
Údené lahôdkové karé VB 1709
Údené mäso vyrobené z celistvých častí karé bez kosti. Na povrchu svetlohnedej farby na reze mäsovej farby.
-
Údené lahôdkové karé voľné 1710
Údené mäso vyrobené z celistvých častí karé bez kosti. Na povrchu svetlohnedej farby na reze mäsovej farby.
-
Tradične údená krkovička voľná 1708
Údená krkovička vyrobená tradičným spôsobom nakladania v slanom láku. Je výrazne zaúdená príjemnej chuti a vône.
-
Tradične údená krkovička VB 1707
Údená krkovička vyrovbená tradičným spôsobom nakladania v slanom láku. Je výrazne zaúdená príjemnej chuti a vône.
-
Údená krkovička bez kosti voľná 1706
Údené mäso vyrobená zaúdením celých bravčových krkovíc. Na povrchu svetlohnedej farby na reze mäsovej farby.
-
Údená krkovička bez kosti VB 1705
Údené mäso vyrobená zaúdením celých bravčových krkovíc. Na povrchu svetlohnedej farby na reze mäsovej farby.
-
Údené stehno voľné 1702
Údené mäso vyrobené z celistvých častí stehna. Na povrchu svetlohnedej farby na reze mäsovej farby.
-
Údené stehno VB 1701
Údené mäso vyrobené z celistvých častí stehna. Na povrchu svetlohnedej farby na reze mäsovej farby.
-
Jelení lovečák 240g 1662
Trvanlivá saláma zrejúca pomocou zrecej kultúry hranatého tvaru. Vyznačuje sa výraznou chuťou použitého jelenieho mäsa.
-
Jelenia klobása 240g 1653
Trvanlivá tepelne neopracovaná klobása s vysokým podielom jelenieho mäsa. Vyznačuje sa výraznou chuťou diviny.
-
Jelenia klobása OA HATALA 1651
Trvanlivá tepelne neopracovaná klobása s vysokým podielom jelenieho mäsa. Vyznačuje sa výraznou chuťou diviny.
-
Zbojnícke klobásy 190g 1606
Tenká trvanlivá tepelne opracovaná klobása s vyšším podielom mäsovej zložky výrazne pikantná vhodná ako pochutina k alkoholickým nápojom.
-
Balaton klobása OA 1605
Trvanlivá tepelne neopracovaná klobása narazená v prírodnom bravčovom čreve. Jemne pikantná, vhodná na studenú kuchyňu.
-
Jelení lovečák VB 1601
Trvanlivá saláma zrejúci pomocou zrecej kultúry hranatého tvaru.Vyznačuje sa výraznou chuťou použitého jelenieho mäsa.
-
Uherák s jelením mäsom VB 1600
Zrejúca saláma s obsahom jelenieho mäsa výraznej chuti a vône uhorskej salámy. Vhodná na studené misy.
-
Lucifer saláma 1558
Tepelne neopracovaná klobása s vysokým podielom mäsa s vysokým obsahom papriky a cesnaku, výrazne štipľavá. Vhodná na studenú i teplú kuchyňu.
-
Jahňacia údená klobása VB 1474
Klobása príjemnej chuti vhodná ako príloha k jedlám. Tepelne opracovaná vhodná na teplú kuchyňu.
-
Šunková saláma 1503
Saláma vyrobená z výberového bravčového stehna, šťavnatá na reze mäsovo ružovej mozaiky s použitého mäsa.
-
Siofok saláma 1557
Papriková saláma tepelne neopracovaná, narazená v úditeľnom obale. Vhodná na sušenie a konzumácia za studena.
-
Konský turista 1556
Trvanlivá tepelne opracovaná saláma s obsahom konského mäsa typickej chuti. Vhodná na studené misy.
-
Vysočina saláma 1553
Trvanlivá tepelne opracovaná saláma na reze s jemnou mozaikou bravčového mäsa a slaniny. Vhodná na studené misy.
-
Inovecká saláma 1551
Trvanlivá tepelne opracovaná saláma na reze s jemnou mozaikou bravčového mäsa a slaniny. Vhodná na studené misy.
-
Golden šunka 100g 1511
Výberová šunka vyrobená z výberu bravčového stehna s prirodzenou chuťou. Vhodná do studenej kuchyne.
-
Golden šunka 1507
Výberová šunka vyrobená z výberu bravčového stehna s prirodzenou chuťou. Vhodná do studenej kuchyne.
-
Údená mozaika VB 1505
Výrobok vyrobený z bravčového stehna narazený do úditeľného čreva. Vyznačuje sa chuťou zaúdenej šunky.
-
Parížska saláma 1502
Saláma s jemnou štruktúrou s jemným zrnením slaniny narazená do umelých obalov o priemere 90 mm. Vhodná na studené misy.
-
Liptovský nárez 1501
Saláma s jemnou štruktúrou v umelom obale o priemere 90 mm.Vhodný na studenú kuchyňu aj tepelnú úpravu.
-
Farmárska klobása 300g 1469
Klobása príjemnej chuti vhodná ako príloha k jedlám. Tepelne opracovaná vhodná na teplú kuchyňu.
-
Szeged klobása VB 1466
Tepelne opracovaná klobása jemne pikantná, s paprikovou mozaikou. Vhodná na grilovanie , varenie i na studenú kuchyňu.
-
Lucifer klobása OA 1464
Tepelne neopracovaná klobása s vysokým podielom mäsa s vysokým obsahom papriky a cesnaku, výrazne štipľavá. Vhodná na studenú i teplú kuchyňu.
-
Siofok klobása OA 1463
Tepelne neopracovaná klobása s vysokým podielom mäsa s vysokým obsahom papriky a cesnaku. Vhodná na studenú i teplú kuchyňu.
-
Bačova klobása 330g VB 1462
Tepelne opracovaná klobása jemne pikantná, s paprikovou mozaikou. Vhodná na grilovanie , varenie i na studenú kuchyňu.
-
Hlohovecká klobása 340g VB 1459
Klobása príjemnej chuti s vyšším podielom mäsovej zložky. Tepelne opracovaná vhodná na studenú aj teplú kuchyňu.
-
Hlohovecká klobása OA 1458
Klobása príjemnej chuti s vyšším podielom mäsovej zložky. Tepelne opracovaná vhodná na studenú aj teplú kuchyňu.
-
Vianočná klobása voľná 1457
Dlhá papriková klobása s vysokým podielom mäsovej zložky. Vhodná na konzumáciu za studena aj po tepelnej úprave.
-
Veľkonočná klobása voľná 1456
Dlhá papriková klobása s vysokým podielom mäsovej zložky. Vhodná na konzumáciu za studena aj po tepelnej úprave.
-
Poľovnícka klobása 320g VB 1455
Tenká trvanlivá tepelne opracovaná klobása s vyšším podielom mäsovej zložky. Vhodná na grilovanie.
-
Domáca údená klobása OA 1454
Tepelne neopracovaná klobása, dokonale zaúdená s vysokým podielom mäsa. Vhodná na dosušenie.
-
Poľovnícka klobása OA 1453
Tenká trvanlivá tepelne opracovaná klobása s vyšším podielom mäsovej zložky. Vhodná na grilovanie.
-
Bravčová klobása OA 1451
Tepelne opracovaná klobása s podielom bravčového a hovädzieho mäsa, jemne zaúdená. Vhodná na studenú a teplú kuchyňu.
-
Sváteční klobása OA 1450
Typická údená papriková klobása s vysokým podielom mäsovej zložky. Vhodná na konzumáciu za studena aj po tepelnej úprave.
-
Viedenské párky OA 1409
Párky mäsovej farby, jeme údené narazené v tekom kolagénovom obale. Po ohriatí na skus jemné a krehké.
-
Pohronská klobása OA 1407
Výrobok s vysokým podielom papriky s jemnou mozaikou bravčového mäsa, narazený do jemného kolagenného čreva.
-
Slovenská točená saláma OA 1406
Výrobok točený v súvislom prameni bravčového čreva, jemnej štruktúry s jemnou údenou príchuťou.
-
Kabanos OA 1405
Kabanos je mäsový výrobok s mozaikou bravčového mäsa s príchuťou papriky narazený v bravčovom čreve.
-
Opekačky OA 1404
Opekačky sú výrobok v prírodnom bravčovom čreve, ručne viazaný. Vhodný na opekanie a výrobu utopencov.
-
Paprikové oškvarky 200g kelímok 1906
Oškvarky sú vyrobené z čerstvej bravčovej slaniny, škvarené tradičným spôsobom pomalého škvarenia. Obalené v zmesi korenia s papriky na zuboch chrumkavé. Plnené do kelímkov.
-
Oškvarková zmes na pagáčiky 400g/ks 1907
Zmes vyrobená z oškvarkov a bravčovej masti slankastej chuti, jemnej konzistencie vhodná na výrobu oškvarkových pagáčikov.
-
Záhorácka zverinová paštéta 150 g 1861
Balené v sklených pohároch 210mlPaštéta vyrobená s tradičnej receptúry našich predkov s príchuťou pikantnej papriky, jemnej roztierateľnej konzistencie. Naplnená do sklenených pohárov z viečkom.
-
Bačova klobása OA 1461
Tepelne opracovaná klobása jemne pikantná, s paprikovou mozaikou. Vhodná na grilovanie , varenie i na studenú kuchyňu.
-
Szeged klobása OA 1452
Tepelne opracovaná klobása jemne pikantná, s paprikovou mozaikou. Vhodná na grilovanie, varenie i na studenú kuchyňu.
-
Párky obyčajné chudé OA 1401
Výborne obyčajné párky, ktoré pozná každý. Párky narazené do bravčových čriev, jemnej štruktúry.